Sosyal Medya

Kripto Para

Bybit, Yüzde 100 para iadesi sunan yenilenmiş Broker programını duyurdu!

Bugün (10 Ocak 2023) itibarıyla Bybit’in broker platformunda doğan tüm spot işlem ücretleri Yüzde 100 oranında iade edilecek. Bu oran, tüm kripto para borsaları arasındaki en yüksek oran olarak öne çıkıyor. 

Bybit, %100 para iadesi sunan yenilenmiş Broker programını görücüye çıkarıyor

 

Dünyanın en fazla ziyaret edilen üç kripto para borsasından biri olan Bybit, sektördeki en iyi ödülleri sunmak için bir kez daha kolları sıvadı ve broker iade programında yenilikler yaptı. Artırılan ödüller, borsanın spot işlem platformundaki minimum fiyat kaymasını sürdürerek derin likiditesini daha da üst düzeye çıkarmasını sağlayacak. 

 

Bugün (10 Ocak 2023) itibarıyla Bybit’in broker platformunda doğan tüm spot işlem ücretleri %100 oranında iade edilecek. Bu oran, tüm kripto para borsaları arasındaki en yüksek oran olarak öne çıkıyor.

 

Sunduğu bu teşvikle Bybit, hem yeni hem de mevcut brokerları desteklemekle kalmıyor, tüm yatırımcılar için daha fazla likiditeyi ve avantajı da beraberinde getiren, karşılıklı olarak herkesin yararlanabileceği bir düzenlemeye imza atmış oluyor. Bybit, oldukça cömert bir oran olan %100’le, ödüller ve teşvikler söz konusu olduğunda kendisini her zaman olduğu gibi piyasadaki diğer kripto borsalarından ayrı bir noktada konumlandırıyor.

 

Bybit’in broker programı, API anahtarı üzerinden alım-satım yapan profesyonel yatırımcılara birinci sınıf kripto alım-satım çözümlerinden yararlanma ve oldukça rekabetçi bir pazarda başarıya ulaşma fırsatı sunuyor. Bunların yanında brokerlar, üst düzey API Anahtarı Güvenlik Çözümü ile bireysel ihtiyaçlarını karşılayacak açık API işlevlerinden de yararlanabilecekler. Brokerlar, Bybit’in 20 milisaniyede 1 veri iletimi gerçekleştiren ve bugüne kadar %99,99 oranında kesintisiz hizmet sunan yüksek frekanslı alım-satım motorunu kullanarak 300’ü aşkın spot çiftine erişim sağlayabilirler.

 

Bybit’in kurucu ortağı ve CEO’su Ben Zhou, yenilenen broker programı ile ilgili yaptığı açıklamada“Piyasadaki en iyi oran olan %100 iade teklifimizle, Bybit olarak bir kez daha brokerlarımızı desteklemeye ne kadar derinden bağlı olduğumuzu gösteriyor, karşılıklı olarak herkesin yararlanabileceği bir düzenlemeye imza atmış oluyoruz.” diyerek paylaştı ve şöyle noktaladı: “Bu teşvik sayesinde yatırımcılarımız da platformumuzdaki en iyi alım-satım farklarından yararlanabilecek ve performanslarını üst düzeye çıkarabilecekler.”