Sosyal Medya

Android

Google Pixel Kullanıcıları Kamera Sorunlarından Şikayetçi

Google Pixel Kamera Şikayetleri, Google Pixel kullanıcıları, kamerayla ilgili yaşadıkları sorunları forum sitelerinde tartışmaya başladılar.

Google Pixel kullanıcıları, kamerayla ilgili yaşadıkları sorunları forum sitelerinde tartışmaya başladılar.

Google Pixel, çoğu insan için, piyasadaki en iyi akıllı telefon kameralarından birini sunuyor. Kullanıcıların kamerayla yaşadığı   sorunlar nedeniyle forumlarda şikayetler gittikçe artmakta.

google pixel kamera

Google ürün forumlarına yapılan yorumlarda kullanıcılar, kameranın başarısızlığını gösteren iki ekran görüntüsü paylaştı. Paylaşılan görüntülerde ve yapılan yorumlarda, kameranın odak sorunu yaşadığı, görüntü üzerinde büyük pembe alanlar, çizgiler ve gri lekelerin bulunduğu vurgulandı. Kameranın düzgün çalışmadığını belirten kullanıcılar, görüntülerde oluşan Pembe, mor dikey çizgilerin kamerayı dondurduğunu, telefonları kapatmaya zorladıklarını belirttiler. Kamerada yaşanan sorunun her zaman olmasada, düzenli olarak yaşandığı kullanıcı şikayetlerinde yer alıyor.

Google Pixel Kamera Şikayetleri!

Daha önceki şikayetlerde, Google Pixel kamerasının güneş ışığına karşı hassas olduğu ve bu nedenle fotoğraflarda istenmeyen parlamaların yaşandığı ortaya çıkmış, kullanıcılar çözüm için şikayetlerini firmaya bildirmişti.

Yaşanan sorunun, (yazılım/donanım) kaynağı bilinmezken, cihazın fabrika ayarlarına döndürülerek sıfırlanması, sorunun düzelmesini sağlamıyor.

Google tarafından resmi bir açıklama yapılmadı.

googlepixel kamera sorunu