Sosyal Medya

Donanım

Harman Kardon Aura Studio 4 satışa sunuldu!

Harman Kardon’un ev içi kullanıma yönelik tasarlanan premium bluetooth hoparlörü Aura Studio 4, 15 Eylül’den itibaren Türkiye’de satışa çıktı.

Harman Kardon Aura Studio 4 satışa sunuldu!

 

Mükemmel sesi ve benzersiz tasarımıyla Harman Kardon Aura Studio 4 satışa sunuldu

 

Alanında 70 yıllık deneyimiyle dünyanın en çok tercih edilen üst düzey ses sistemleri markalarından Harman Kardon’un ev içi kullanıma yönelik tasarlanan premium bluetooth hoparlörü Aura Studio 4, 15 Eylül’den itibaren Türkiye’de satışa çıktı. 360 derece mükemmel ses deneyimi ve modern tasarımla eşsiz görsellik vadeden Aura Studio 4, ışık ve sesin zarafetiyle duyulara ilham veriyor.

 

1953 yılından bu yana hoparlör, kulaklık ve lüks segmentteki araçlar için ses sistemleri üreterek kullanıcıyla buluşan Harman Kardon, eşsiz tasarımıyla dikkat çeken bluetooth hoparlörü Aura Studio 4’ü piyasaya sürdü.

 

 

Harman Kardon’un güvenilir ses uzmanlığıyla tasarlanan ikonik Aura Studio hoparlör serisinin en yeni üyesiAura Studio 4, etkileyici ışık modları eşliğinde dinleyiciyi müziği aslına sadık kalarak duymaya davet ediyor.

Tüm odaya eşit yayılan çarpıcı ses deneyimi

 

Aura serisinin geri dönüştürülmüş malzemelerle üretilen ilk ürünü olan Aura Studio 4, orta ve yüksek frekanslar için ayrılmış 6 hoparlör ve zemine dönük 5.2 inç subwoofer dizilimi ile 360 derecelik ses deneyimi sunan geniş akustik ses sahnesi ve nokta atışı doğrulukta parlak, net ve temiz bir duyum vadediyor.

 

 

Tüm duyuları harekete geçiren, sürükleyici ve benzersiz Harman Kardon ses kalitesini evlere taşıyan Aura Studio 4, sorunsuz kablosuz akış sağlayarak aynı anda iki cihaz ile eşleştirilebiliyor. Hoparlörün bir adet de aux kablo girişi bulunuyor.

324 kristal ile ilham veren renk modları

 

Serinin ikonik tasarım mirasını devam ettiren Aura Studio 4, transparan kubbenin tabanına yerleştirilen 324 ayrı kristal sayesinde büyüleyici bir ortam ışığı sunarak bulunduğu odanın ambiyansını zenginleştiriyor. Aura Studio 4’ün özenle hazırlanmış ışık animasyonu paletindeki Kutup Işığı, Evren, Yağmur Damlası, Bulut ve Ateş adı verilen hareketli ışık modları, hem müziğin dinleyicideki etkisini artırıyor hem evlere ilham verici bir görsel hava katıyor.

 

 

Müzik ve tasarıma sürdürülebilir dokunuş

 

Harman Kardon, üstün ses performansı ve modern tasarımı buluşturduğu Aura Studio 4’ün üretiminde sürdürülebilir malzemeler kullanmasıyla da fark yaratıyor. Hoparlör ızgarası kumaşı yüzde 100 geri dönüştürülmüş polyester iplikten dokunan Aura Studio 4, yüzde 100 geri dönüştürülmüş alüminyum bileşenlere sahip olmasının yanı sıra hoparlör muhafazası da yüzde 85 geri dönüştürülmüş plastikten üretiliyor.

İsviçre’de düzenlenen Montreux Caz Festivali’nde Harman Kardon’un 70. yıl dönümü kutlamalarında tanıtımı yapılan Aura Studio 4, ABD’nin ardından 15 Eylül’den itibaren Avrupa ve Türkiye’de de satışa sunuldu.