Sosyal Medya

Akıllı/Smart Cihazlar

Harman Kardon, Yeni Hoparlöründe Şıklığı ve Sürdürülebilirliği Birleştirdi

Geri dönüştürülmüş malzemelerden üretilmiş serinin en yeni ürünü Onyx Studio 8’i lanse eden Harman Kardon; şık tasarımıyla zarafeti, çevre dostu malzemelerle sürdürülebilirliği bir arada sunuyor.

Harman Kardon, İnovatif Hoparlörleriyle Kusursuz Bir Ses Deneyimi Yaşatıyor

  • Harman Kardon, Yeni Hoparlöründe Şıklığı ve Sürdürülebilirliği Birleştirdi
  • Harman Kardon, Yeni Hoparlörü ile Sürdürülebilirlik Konusuna Dikkat Çekti

“Lüks segment arabaların ses sistemi” olarak bilinen Harman Kardon, ev içi kullanıma uygun hoparlörleriyle de müzik tutkunlarının farklı beklentilerine uygun inovatif çözümler geliştiriyor. Bu kapsamda geri dönüştürülmüş malzemelerden üretilmiş Onyx Studio 8’i lanse eden marka, müzikseverlere modernliği, şıklığı, işlevselliği ve sürdürülebilirliği bir arada sunuyor. 

1953 yılından bu yana hoparlör, kulaklık ve lüks segmentteki otomobiller için ses sistemleri üreterek kullanıcıyla buluşan Harman Kardon’un ikonik ses ürünleri, müzikseverlere kusursuz bir ses deneyimi yaşatmayı vadediyor.

Serinin en yeni ürünü Onyx Studio 8 sahneye çıktı

Serinin en yeni ürünü Onyx Studio 8 sahneye çıktı

Geri dönüştürülmüş malzemelerden üretilmiş serinin en yeni ürünü Onyx Studio 8’i lanse eden Harman Kardon; şık tasarımıyla zarafeti, çevre dostu malzemelerle sürdürülebilirliği bir arada sunuyor. Özel yuvarlak siluetinin yanı sıra ikonik tasarımıyla da göz dolduran Onyx Studio 8, sahip olduğu kullanıcı dostu özellikleri ve akıllı teknolojikleriyle de müzikseverlere yüksek bir ses kalitesi sunuyor. Buna göre Onyx Studio 8 hoparlör, bir odadan diğerine taşındığında ses performansını optimize etmek için kendini otomatik olarak kalibre edebiliyor. Bluetooth özelliği ise iki cihazı eşleştirmek ve en sevilen müzikleri sırayla çalmak için kolayca kullanılabiliyor.

Aura Studio 3 Bluetooth Hoparlör

Evinizin dekoruna 360 derece uyumlu Aura Studio 3 Bluetooth Hoparlör

Zamansız, ikonik tasarımıyla Harman Kardon Aura Studio 3, evinizde modern bir dokunuş yaratıyor. 360 derece çok yönlü ses sunarak, sürükleyici bir dinleme deneyimi yaşatan Harman Kardon Aura Studio 3, ambiyans ışığı özelliği ile de zarif dalgalanma efekti yaratarak müziği görsel olarak yaşama fırsatı veriyor.

Harman Kardon GoPlay

Performans ve şıklık Harman Kardon GoPlay ile bir arada

Şık tasarımı ve üstün ses kalitesini bir araya getiren Harman Kardon GoPlay Mini Taşınabilir Bluetooth Hoparlör, sahip olduğu ses çıkış gücüyle bulunduğu odada adeta bir ses duvarı oluşturuyor ve böylece etkileyici bir performans ortaya koyuyor.

Müziğe aralıksız devam etmek isteyenler için 8 saate kadar oynatma süresi sunarken, USB kablosu aracılığıyla da akıllı telefonları ve tabletleri kolaylıkla şarj edebiliyor. Harman Kardon GoPlay Mini Taşınabilir Bluetooth Hoparlör, tasarımıyla da bulunduğunuz ortamın dekorasyonunda şık bir hava yaratıyor.