Sosyal Medya

Donanım

HyperX Müşteri Memnuniyet Etkinliği LOOT DROP II’yi Duyurdu!

HP Inc.'in oyun çevre birimleri ekibi, oyun ve e-sporda marka lideri HyperX, dünya çapında gerçekleşecek olan müşteri memnuniyet etkinliği olan HyperX Loot Drop 2’yi duyurdu.

HyperX Müşteri Memnuniyet Etkinliği LOOT DROP II,
30 Mart – 24 Nisan Tarihleri Arasında Karşınızda!

HyperX, dünya çapında gerçekleşecek olan LOOT DROP 2. Yıl etkinliği ile hayranlarıyla buluşmaya hazır!

HP Inc.’in oyun çevre birimleri ekibi, oyun ve e-sporda marka lideri HyperX, dünya çapında gerçekleşecek olan müşteri memnuniyet etkinliği olan HyperX Loot Drop 2’yi duyurdu. Loot Drop II, indirimli fiyatlarla sunulan, ödüllü HyperX ürünleriyle dünyanın dört bir yanındaki fırsatlar için koordine edilmiş bir etkinliktir. Mart ayı boyunca katılımcı online satış mağazalarına ve perakendecilere göre değişen, kesin tarih aralıklarında gerçekleşecek “türünün tek örneği” bir girişimdir. HyperX Loot Drop, HyperX ödüllü ürünlerini olağanüstü indirimlerle sunarak, oyun topluluklarına ve hayranlarına destek göstermek için gerçekleştirilen dünya çapında bir kutlamadır. Loot Drop etkinliği, oyun kulaklıkları, klavyeler, fareler, USB mikrofonlar ve daha fazlası için daha düşük fiyatlandırma sağlamaktadır.

HyperX, pandemi sürecindeki işlemci kıtlığının ve tedarik zinciri zorluklarının olduğu bu zorlu dönemde dünya çapında online satış mağazaları ve perakende iş ortaklarıyla birlikte çalışarak, profesyonel oyuncular, yayıncılar, profesyonel sporcular ve her türlü oyuncu tarafından kullanılan ürünler sunuyor. Katılımcı ülkelerdeki fırsatlar hakkında daha fazla bilgi için HyperX Loot Drop web sitemizi ziyaret edebilirsiniz. HyperX.com, fiyatlandırmaları önceden haber vermeksizin değiştirilebilir, perakendecilerin fiyatlandırması değişiklik gösterebilir.

HyperX Müşteri Memnuniyet Etkinliği LOOT DROP II

Katılımcı partnerler: AMAZON, MEDIA MARKT, TEKNOSA ve OVER GAME

İndirimli Ürünler: CLOUD 2 RED, CLOUD 2 GM , CLOUD 2 WIRELESS, CLOUD ALPHA S, CLOUD STINGER CORE WIRELESS PS5, ALLOY ELITE II, ALLOY ORIGINS CORE RGB, ALLOY CORE RGB TR, ALLOY ORIGINS RGB, PULSEFIRE CORE, PULSEFIRE FPS PRO RGB, FURY S MOUSE PAD (M), FURY S SPEED EDITION (M), FURY S MOUSE PAD (L), FURY S SPEED EDITION (L), FURY S SPEED EDITION (XL), FURY S MOUSE PAD (XL), SOLOCAST MICROPHONE, QUADCAST MICROPHONE, QUADCAST S MICROPHONE,
ABS KEYCAPS TR

HyperX ‘e ulaşabileceğiniz adresler:
YouTube:
http://www.youtube.com/hyperx
Facebook:
http://www.facebook.com/hyperxcommunity
Twitter:   
http://twitter.com/hyperx
Instagram:
https://www.instagram.com/hyperx
LinkedIn:
https://www.linkedin.com/company/hyperx