Sosyal Medya

Mobil Uygulamalar

Instagram ve WhatsApp Görüntülü Grup Sohbetleri Ekliyor

Instagram ve WhatsApp Görüntülü Grup Sohbetleri Ekliyor. Zuckerberg 2 Milyar Dakika Bire Bir Görüntülü Konuşma Oldu. Yakında Grup Görüntülü Konuşma Özelliği de ekleniyor dedi.

Instagram ve WhatsApp’a Group Video Call Özelliği Ekleniyor.

Instagram ve WhatsApp Grup Görüntülü Arama Özelliğine Sahip Oluyor. Instagram ve WhatsApp Görüntülü Grup Sohbetleri Ekliyor.

F8 Konferansında Facebook gelecekteki güncellemeler arasında Instagram ve WhatsApp uygulamasına görüntülü grup sohbetlerini ekleyeceğini duyurdu.

Instagram’da, Doğrudan konuşma ekranlarınızda yakında yeni bir kamera simgesi göreceksiniz;  buna dokunarak, anlık bir görüntülü arama işlemini başlatabilir ve uygulamanın geri kalanında gezinmeye devam etmek için bunu aşağıya indirebilirsiniz.

Instagram ve WhatsApp Görüntülü Grup Sohbetleri

 

Özellik hem bireysel hemde küçük gruplar ile birlikte kullanılabilecek. Facebook bir arama başına maksimum kaç kullanıcı ile görüşülebileceğini henüz belirtmese de denemelerde en az 4 kullanıcının olduğu görülüyor.

Özellik henüz test ediliyor ve önümüzdeki bir kaç hafta için global düzeyde kullanıma sunulacak.

WhatsApp’a gelince, Facebook CEO’su Mark Zuckerberg, insanların mesajlaşma servisine birebir 2 milyar dakika boyunca birebir arama yaptığını belirtti ve bu nedenle önümüzdeki aylarda grup görüntülü sohbetleri sunmaya başlayacaklarını duyurdu.

Yine, kaç kullanıcının aynı anda destekleneceğine dair bir kelime yok; Özellikle uygulamanın bol olduğu gruplarda, uygulamanın arayüzünün çağrı isteklerini ve davetlerini nasıl işlediğini görmek ilginç olacak.