Sosyal Medya

iPhone

iOS 9 Beta 4 Yayınlandı!

iOS 9 Beta 4 yayınlandı. 8 Haziran'da ilk beta sürümü ile karşımıza çıkan iOS 9'un geliştirme süreci, iki haftada bir yayınlanan yeni beta sürümleri ile devam ediyor.

iOS 9 Beta 4 yayınlandı. 8 Haziran’da ilk beta sürümü ile karşımıza çıkan iOS 9’un geliştirme süreci, iki haftada bir yayınlanan yeni beta sürümleri ile devam ediyor.

Apple’ın 8 Haziran’da düzenlenen WWDC 15 etkinliğinin ardından yayınladığı iOS 9 için beta süreci iki haftada bir yayınlanan yeni beta sürümleri ile devam ediyor.

Son olarak 8 Temmuz tarihinde Apple Music’i iOS 9 Beta kullanıcılarına açan iOS 9 Beta 3’ü yayınlayan Apple, bugün de iOS 9 Beta 4’ü yayınladı.

ios-9

iOS 9 Beta kullanıcıları için Over-The-Air (OTA) olarak yayınlanan ve Apple’ın Geliştirici Merkezi’nde de yerini alan 13A4305g sürüm numaralı iOS 9 Beta 4, yaklaşık 282 MB güncelleme boyutu ile karşımıza çıkıyor.

iOS 9’un ilk betasından farklı olarak geçtiğimiz beta sürümlerinde yeni News uygulaması, Apple Music, Fotoğraflar’da Özçekimler, yani Selfie, klasörü gibi yenilikler yer almıştı. iOS 9 Beta 4’de ne gibi yeniliklerin yer aldığını ise elimizdeki cihazlara iOS 9 Beta 4’ü yükledikten sonra bu satırlardan sizlere aktaracağız. Haberimize daha sonra tekrar göz atmayı unutmayın.

screenshot-2015-07-21-215648

iOS 9 Açık Beta Testleri de Başladı

Apple ayrıca geçtiğimiz haftalarda iOS 9 Beta 3’ün hemen ardından iOS 9’un halka açık ilk betasını da yayınlamıştı.

Son olarak, iOS 9 Beta çalışmaları sürerken Apple’ın bir yandan da iOS 8 üzerinden çalışmaya devam ettiğini de hatırlatalım. Son olarak 30 Haziran’da Apple Music için yayınlanan iOS 8.4’ün ardından iOS 8.4.1 Beta sürümü geliştiriciler ile paylaşılmıştı.