Sosyal Medya

iPhone

iPhone 8, 3D Fotoğraf Yeteneği ile Gelebilir, Apple ve LG Çalışıyor!

iPhone 8 3D Fotoğraf Yeteneği ile Gelebilir, Apple ve LG Çalışıyor! Arttırılmış gerçeklik iPhone 8 üzerinde çok daha fazla, DETAYLAR!

Apple LG ile birlikte yeni nesil iPhone’lara 3D fotoğraf yeteneği getirmek için çalışıyor.

Apple bu yılın başlarında yeni ve geliştirilmiş fotoğraf teknolojilerini duyurdu. Ancak yeni nesil iPhone üzerinde daha da etkileyici bir kamera paketi olabilir.

Teknoloji devi Apple namı diğer Big A, özellikle, 3D fotoğrafçılık için özel olarak tasarlanmış bir akıllı telefon kamera modülü geliştirmek için LG Innotek ile bir araya geldiği The Korean Economic Daily yer aldı.

iPhone 8 3D Fotoğraf Yeteneği için Apple, LG ile ortak çalışıyor!

Açıklamanın net bir zaman çizelgesi bulunmamasına rağmen, yayın, Apple’ın yeni iPhone’tan başlayarak yeni nesil ürün serisini güçlendireceğini söylüyor. Haberde ;

“Apple,  3B kamera teknolojisini LG Innotek’in akıllı telefon kamerasına nasıl uygulayacağını inceliyor. LG Innotek’in kendi 3D kamerası ve ilgili teknolojileri var ve bu ortak çabaların önümüzdeki yıl içinde bir miktar meyve vermesi bekleniyor.” denildi.

Apple’ın iPhone 7 Plus modelinde zaten LG Innotek çift kamera çözümünü kullandığını biliyoruz. Aslında Apple’ın “Portre Modu” sunmak için kullandığı bu teknoloji tam da bahsi geçen 3D fotoğraf özelliğinin kullanılacağı teknoloji.

iPhone 8 3D Fotoğraf Yeteneği konusunda Apple oldukça istekli!

Ayrıntılar az olsa da, Apple’ın 3D fotoğraf yeteneklerini yeni nesil akıllı telefon serilerine getirme hırsı, çift kamera teknolojisi üreticisi LG ile birlikte; 3D fotoğraf özelliğini tüm telefonlarında uygulamayı düşündüğü anlamına gelebilir.

Bu sayede arttırılmış gerçeklik, 2B ve 3B hileleri ile birlikte cep telefonlarında daha fazla yer almaya başlayacak.

LG Innotek Joins Hands with Apple to Develop 3D Smartphone Camera on The Korea Economic Daily