Sosyal Medya

Tablet

Kablosuz Şarjlı iPad Pro’nun söylentileri giderek artıyor!

Apple'ın profesyonel tabletinde MagSafe kablosuz şarjı da içeren bir güncelleme ile ilerlediğini iddia ediyor...İşte detaylar...

Yeni Gelecek iPad Pro’nun MagSafe şarjı ve “yepyeni bir çip” sunacağı bildiriliyor!

Yeni modelden her zaman ki gibi kamera ve çip yükseltmeleri bekleyebiliriz. Kablosuz şarjlı bir iPad Pro’nun mırıltıları giderek yükseliyor.

9to5Mac kaynakları, Apple’ın profesyonel tabletinde MagSafe kablosuz şarjı da içeren bir güncelleme ile ilerlediğini iddia ediyor, ancak tam olarak beklediğiniz gibi olmayabilir. Zira, Yeni iPad Pro, daha önce bildirilen tamamen cam bir sırt kullanmak yerine (en yeni iPhone’lar gibi), bunun yerine metal bir arka panele yerleştirilmiş büyütülmüş bir cam Apple logosu aracılığıyla şarj olabilir. Bu sayede iPhone’dan daha hızlı şarj olabildiği gibi arkasına yapıştırılacak şarj cihazını güçlü tutmak için daha büyük bir mıknatıs kullanılabilir.

Temelde beklediğimiz, Yenilenen iPad Pro, daha büyük bir pil ve iPhone 13 tarzı kamera dizisi dahil olmak üzere bazı evrensel iyileştirmeler içerecek. Ayrıca yeni bir MacBook Air için M2 işlemcinin de beklendiği yada  tahmin ediliyor. Burada küçük bir bilgi daha verelim, daha önceki söylentiler, M2’nin M1 gibi sekiz çekirdeğe sahip olacağını, ancak onları daha hızlı çalıştıracağını ve daha fazla grafik çekirdeği sunacağını öne sürülüyordu.

Yeni iPad Pro’nun ne zaman geleceğine dair henüz net bir tarih yok tabi. Yine de yeni bir Pro çıkarsa şaşırmayın. M1 tabanlı iPad Pro, işlevsel bir yükseltme olduğu kadar, Apple’ın silikon hünerini esnetmesi için de bir şanstı. M2 ile devam edilmesi bu ivmeyi sürdürecek ve eklenen MagSafe desteği, Pro’yu Apple’ın daha geniş ekosistemine bağlamaya yardımcı olacak…