Sosyal Medya

Android

LG G7 ThinQ Nasıl Görünüyor? Son Sızıntı Her Tarafını Gösteriyor

LG G7 ThinQ Nasıl Görünüyor? Son Sızıntı Her Tarafını Gösteriyor. Resmi tanıtımına bir hafta kalan yeni amiral gemisinin 4 tarafını gösteren yeni görseli ortaya çıktı.

LG G7’nin Resmi Olarak Duyurulmasına Bir Hafta Kala, Yeni Görüntüsü Ortaya Çıktı

LG G7 ThinQ Nasıl Görünüyor? Son Sızıntı Yeni Amiral Gemisinin Her Tarafını Gösteriyor.

LG’nin bir sonraki amiral gemisi olan G7 ThinQ‘yu duyurmasına bir hafta kala ortaya çıkan yeni görüntüsü; yeni modelin özellikleri ile ilgili ciddi fikirler veriyor. VentureBeat muhabiri Evan Blass’ın Twitter hesabından paylaşılan görsel sayesinde yeni telefonu tüm açılardan görme fırsatı buluyoruz.

Şu ana kadar G7 ile ilgili bir çok sızıntı ortaya çıktı ancak bu telefonun tasarımı ile ilgili şüphe götürmeyecek kadar açık ve net bir fikir veriyor.

LG G7 ThinQ Böyle Görünüyor, Son Sızıntı Her Tarafını Gösteriyor

Önceki sızıntılarda LG G7 ThinQ’nun beş renkte ve iPhone’lardakine benzer şekilde çentikli ekrana sahip olacağını gösteriyordu. Ayrıca Empatik AI özelliği ile Mayıs ayında resmi olarak duyurulacağı işaret ediliyordu. Ekranın üzerindeki çentik ekranın üstünün yazılım ile karartılması sayesinde gizlenecek ayrıca yan tarafa eklenen ilave bir düğme ile Google Asistan özelliği – sanal asistan hizmeti devreye alınabilecek.