Sosyal Medya

Android

LG V40 Beş Kameralı Olabilir, Çünkü Neden Olmasın?

LG V40 Beş Kameralı Olabilir, Çünkü Neden Olmasın? 2 Kamera Ön tarafta, 3 Kamera Arka Tarafta Yer alacak? 5 Kameralı modellere hazır olun.

Akıllı Telefonlarda Şimdi de Daha Fazla Kamera Yarışı Başlıyor!

LG V40 Beş Kameralı Olabilir, Çünkü Neden Olmasın?

Huawei’nin P20 Pro modelinde üç kamera ile tanışmıştık, Şimdi tüm üreticiler bu eğlenceye katılmak istiyor. Android Police tarafından hazırlanan habere göre, LG’nin bir sonraki amiral gemisi telefonlarından biri olacak LG V40 modelinde toplam beş kamera yer alacak. bunların ikisi önde üçü arka da olacak.

Söz konusu haberde ayrıca bu yıl gelecek yeni iPhone modellerinde ve gelecek yıl gelmesi beklenen Galaxy S10 modelinde benzer üçlü kamera lens sistemlerinin kullanılması bekleniyor.

LG’nin telefonunda üçüncü kameranın neye benzeyeceği hakkında hiçbir fikrimiz henüz yok. P20 Pro’da bir kamera normal, biri monokrom sensöre sahip, diğerinde telefoto objektifi vardı. LG telefonlar geleneksel olarak ultra geniş açılı bir shoter ile normal bir fotoğraf makinesini bir araya getiriyor.

LG V40 Beş Kameralı

Buradaki üçüncü lensin telefoto lensi olacağı, bu sayede portre çekimlerine daha fazla yardımcı olunacağı ve bazı fotoğrafçıların dediği gibi kutsal üçlü lens için bu hareketin daha mantıklı olduğunu söyleyebiliriz. Tüm bunlara ilave olarak LG’nin V serisi modellerinde daha esnek bir yakınlaştırma “Zoom” özellikleri sunduğunu da biliyoruz.

Ön tarafa bakan çift kameralar ise tamamen yeni olmayacak. İlk V10 modeli öne bakan çift kameralı ilk model oldu ve geniş açılı selfi çekimleri için tasarlandı. Ancak zamanla bu özellik ortadan kalktı. Yaklaşan LG V40 modelinde ise kullanılacak üçlü lens’in Pixel 3‘te çalışması beklenen yeni Portre efektleri ve güvenlik için kullanılacağını düşünüyorum.

LG’nin şimdiki amiral gemisi LG G7 ThinQ modelinde kullanılan dikkat çekici iki adet 1/3 inç kamera sensörü kullanılıyor. Ancak bundan çok daha iyisini V40 modelinde bekleyebiliriz. bundan daha azı fark yaratmaz.

LG