Sosyal Medya

Akıllı/Smart Cihazlar

Logitech’ten Sevgililere Özel Teknolojik Hediye Seçenekleri!

Logitech’in 1-14 Şubat tarihleri arasında farklı ürün kategorilerinde ’ye kadar indirim fırsatı sunduğu kampanya, Sevgililer Günü’nde sevdiği kişiye sürpriz yapmak isteyenlere yardımcı oluyor.

Logitech’ten Sevgililere Özel Teknolojik Hediye Seçenekleri!

Logitech, Sevgililer Günü için hazırladığı özel kampanyasıyla kullanıcılarına %20’ye varan indirim fırsatları sunuyor.

Logitech, Sevgililer Gününde teknoloji meraklısı sevgililere, genç ve şık tasarıma sahip seçenekler sunuyor. Logitech’in 1-14 Şubat tarihleri arasında farklı ürün kategorilerinde %20’ye kadar indirim fırsatı sunduğu kampanya, Sevgililer Günü’nde sevdiği kişiye sürpriz yapmak isteyenlere yardımcı oluyor.

En ideal çalışma arkadaşı olacak şekilde, hem işlevsel hem de tasarım yönü güçlü bir klavye arayanlara K380 Multi-Device Bluetooth Klavye, K380 Klavyeye uyumlu tasarlanmış bir Mouse ile sevdiklerinin masa stilini tamamlamak isteyen kullanıcılara Pebble M350 Mouse, Masa stilinde hem minimalist tasarımdan hem de rahatlıktan vazgeçemeyenlere MK470 Kablosuz Klavye&Mouse Seti ve müzik tutkunu sevgililere ise Wonderboom 2, Boom 3 gibi kablosuz hoparlörler farklı hediye alternatifi oluyor.

Tavsiye Edilen Son Kullanıcı Fiyatları:

Farklı renk seçenekleriyle çalışma alanlarına keyif katan klavye: Logitech K380 Multi-Device Bluetooth

Logitech, tüm Bluetooth® kablosuz cihazlara bağlanabilen, K380 Multi-Device Bluetooth klavyesi renk seçenekleriyle kullanıcıların çalışma alanlarını renklendiriyor. Alandan tasarruf sağlayan klavye, bilgisayar, tablet ve akıllı telefonlar için masa üstünde yazmanın rahatlığını ve kolaylığını sunuyor. Gül rengine alternatif olarak siyah rengi de bulunan K380 klavye, hayat tarzlarını çalışma ortamına da yansıtmak isteyen gençlerin, şıklığa ve estetiğe her ortamda değer verenlerin ortak tercihi haline geliyor.

Mouse ve klavyeye minimalist dokunuş: MK470 Kablosuz Klavye&Mouse Seti

Yeni tasarım dili, MK470 setini, masa düzenini zenginleştiren ve yaratıcılığa ilham veren görsel bir ifadeye dönüştürüyor. MK470 hassas makas yapısına sahip ince tuşlar, fısıltı sessizliğinde, dizüstü bilgisayar benzeri bir yazma deneyimi sağlarken, sessiz mouse ise son derece huzurlu, verimli ve konforlu bir şekilde çalışabilme imkânı sunuyor.

Elde sanki bir “pebble” (çakıl taşı) tutuyormuşçasına mükemmel bir his: Pebble M350 Kablosuz Mouse

Logitech, şık, rahat, sessiz ve güvenilir bir Logitech mouse’unun tüm temel bileşenlerini içeren kablosuz bir model olan Logitech® M350 Pebble, ince ve portatif tasarımıyla elde sanki bir “pebble” (çakıl taşı) tutuyormuşçasına mükemmel bir his veriyor. Logitech M350 Pebble, minimalist ve taşınabilir tasarım, beyaz, gül ve grafit renk seçenekleriyle tarzın masaya yansıtılmasına imkan tanıyor.

Müzik tutkunu sevgililere: Ultimate Ears Wonderboom 2 & Boom 3

Taşınabilir kablosuz hoparlörler WONDERBOOM 2 ve BOOM 3 kesintisiz ve 360 derece ses kalitesiyle müzik tutkunu sevgililere eşlik ediyor. Müziği yanından ayırmak istemeyen, evde, sporda, duşta, yemek yaparken, salonda kendi küçük partisini vermek isteyen tüm kullanıcılara hitap eden, darbelere karşı dayanıklı ve su geçirmez özelliğe sahip Ultimate Ears hoparlörler farklı renk seçenekleriyle modaya da göz kırpıyor.