Sosyal Medya

Oyun Dünyası

Microsoft PC Oyunlarını da Hediye Etmenize Olanak Sağlıyor

Microsoft Buy As Gift Özelliğini Şimdi de PC Oyunları için Aktif Etti. Xbox One Oyunları da hediye edilebilir hale getirildi. Microsoft PC Oyunlarını da Hediye Etmenize Olanak Sağlıyor!

Microsoft Dijital Mağazasındaki Dikkat Çeken Yenilik

Microsoft PC Oyunlarını Dijital Mağazası üzerinden Hediye Etmenize Olanak Sağlıyor. Tüm Xbox One Oyunları da buna dahil. 

Microsoft’un Xbox Hediye Özelliği geçen sonbaharda büyük satışlara vesile oldu. Şimdi, şirket PC oyunları ve PC indirilebilir içeriğini de (böylece harita paketleri ve derileri gibi şeyler) dahil etmek için dijital hediye seçeneğinin kapsamını genişletti. Böylece Microsoft PC Oyunlarını da hediye etmenize olanak sağlamaya başladı.

Microsoft PC Oyunlarını da Hediye Etmenize Olanak Sağlıyor

Buna ek olarak tüm Xbox One oyunlarını da dijital olarak hediye edebileceğiniz hale getirdi.

Bu imkandan faydalanmak isteyen kullanıcıların yapması gereken Microsoft’un online mağazasına girip, hediye etmek istediğiniz oyunu bulduktan sonra “Hediye Olarak Alın” “Buy as Gift” seçeneğini seçmeleri yeterli olacak.

Hediye etmek istediğiniz kişinin e-mail adresini girin veya Xbox One için seçenler Gamertag’ını seçmeleri yeterli olacak. Bu sayede hediye ettiğiniz kişiye bir ödeme kodu gönderiliyor.

14 Günde Sadece 2 İndirimli Oyun Hediye Edebilirsiniz!

Elbette bazı kısıtlamalar da mevcut. 14 gün içinde sadece 2 indirimli ürün hediye etme imkanınız var. Ancak yeni ve indirimsiz fiyattan satılan oyunlarda bu 14 gün şartıda yok.

Son olarak hediye edilen kişiler, hediye kodlarını kendi bölge ve ülkelerinde kullanabilir. Bunu da belirtelim.

Xbox