Sosyal Medya

Oyun Dünyası

Need for Speed için İnternet Zorunlu mu?

Geçtiğimiz gün merakla beklenen çıkış tarihiyle karşımıza çıkan yeni nesil Need for Speed oyununa dair yeni bilgiler gelmeye devam ediyor.

Geçtiğimiz gün merakla beklenen çıkış tarihiyle karşımıza çıkan yeni nesil Need for Speed oyununa dair yeni bilgiler gelmeye devam ediyor.

Oyun dünyasının köklü yarış serilerinden Need for Speed, iki yıllık bir aranın ardından PC ve konsollar için tekrar sahnedeki yerini almaya hazırlanıyor. İlk olarak EA’nın Facebook sayfasından yayınlanan gizemli bir görsel ile gün yüzüne çıkan oyun için, gün ve gün yeni bilgiler gelmeye devam ediyor.

Dün Xbox’ın oyun marketine eklenmesiyle yeni Need for Speed oyununun çıkış tarihi 3 Kasım olarak gözükmüştü. Ondan önce de hatırlanacağız üzere NFS’nin resmi kaynakları yeni yapımın 2015’in sonlarına doğru oyuncularla buluşacağının garantisini vermişlerdi.

intro

Yeni jenerasyon Need for Speed için bugün de yeni bilgiler geldi. Oyunun resmi Twitter hesabı üzerinden atılan bir tweette, oyunu oynayabilmek oyuncuların sabit bir şekilde internetlerine bağlı olmaları gerektiği belirtildi.

Ayrıca oyunun yapımcı şirketi Ghost Games’in genel müdürü Marcus Nilsson, yeni Need for Speed oyununu Rivals’taki gibi Alldrive adlı online oyun modu üzerine kurduklarını söyleyerek, internete bağlı olmayan oyuncuların yeni NFS oyununu oynayamayacağını doğruladı.

intro6

PlayStation 4, Xbox One ve PC için geliştirilen Need for Speed için E3 2015 etkinliğinde yeni oynanış görüntüleri ve yeni bilgilerin gelmesi bekleniliyor.