Sosyal Medya

Android

OnePlus yeni bütçe dostu telefon serisini doğruladı!

OnePlus Z takma adıyla Temmuz ayında yeni bütçe dostu ama güçlü bir akıllı telefon satışa sunulabilir. OnePlus uygun fiyatlı model çıkaracak.

OnePlus uygun fiyatlı yeni telefon serisinin Avrupa ve Hindistan yolunda olduğunu doğruladı

OnePlus yeni bütçe dostu telefon serisini doğruladı!

OnePlus bugün yeni bir uygun fiyatlı akıllı telefon serisi piyasaya sürdüğünü açıkladı ve ilk ürünlerini ilk olarak Hindistan ve Avrupa pazarında satışa sunacak.

Şirketin kurucu ortağı Pete Lau, OnePlus’ın uygun fiyatlı ürünlere birinci sınıf bir deneyim getireceğini söyledi. Ayrıca ürün donanım geliştirme sorumlusu Paul Yu’nun bu çabadan sorumlu olacağını da sözlerine ekledi.

Lau ayrıca seçili pazarlarda küçük ölçekli satışlara başlayacaklarını söylüyor.

Her zaman yeni bir şey denediğimizde yaptığımız gibi, ilk olarak Avrupa ve Hindistan’da tanıtarak bu yeni ürün serisiyle nispeten küçük başlayacağız. Ancak endişelenmeyin, yakın gelecekte de Kuzey Amerika’ya daha uygun fiyatlı akıllı telefonlar getirmek istiyoruz.

OnePlus’ın bütçe dostu uygun fiyatlı son duyurduğu modeli 2015 yılında piyasaya sürdüğü 249 dolarlık OnePlus X modeliydi. Şirketin son bir kaç aydır ucuz telefon modeli duyuracağı zaten konuşuluyordu. Bu ayın başlarında, Android Central OnePlus’ın telefonu Temmuz ayında OnePlus Z takma adıyla başlatabileceğini bildirdi.

Birkaç gün sonra, XDA Geliştiricileri telefonun büyük olasılıkla Qualcomm Snapdragon 865, üç kamera seti ve 6 GB RAM’e sahip olacağını bildirdi.