Sosyal Medya

Akıllı/Smart Cihazlar

OnePlus’ın ilk akıllı saati 2021’in ‘başlarında’ geleceği doğruladı

OnePlus'ın ilk akıllı saati 2021'in 'başlarında' geleceği doğruladı. 2016'da iptal edilen akıllı saat projesi yeniden hayata geçirilmiş...

OnePlus CEO’su ilk akıllı saatlerinin 2021’in ‘başlarında’ geleceğini doğruladı

OnePlus’ın CEO’su Pete Lau, şirketin ilk akıllı saatinin üzerinde çalışıldığını ve 2021’in başlarında piyasaya sürüleceğini Twitter hesabından duyurdu. Şirketin akıllı saat yapma isteğinin yeniden canlanması aslında sevindirici.

OnePlus’ın kurucu ortağı Carl Pei, 2016’da şirket giyilebilir cihaz planlarını halihazırda iptal ettikten sonra dairesel bir akıllı saat tasarımının çizimlerini paylaştı.

Ancak ne olduysa şirket akıllı telefonlara odaklanmayı seçti ve akıllı saat üretilmedi…

Akıllı telefon pazarında belirli bir kitleye hitap ettikten sonra bir kaç ay önce OnePlus Buds kulaklıklarla daha doğrusu kulakiçi kulaklıklarla aslında akıllı ve giyilebilir cihazlar pazarına giriş yapma isteği hakkında ilk sinyalleri vermişti.

Şirketin CEO’su daha fazla ayrıntı vermedi, geçmiş yıllardaki çizimlerin mi hayata geçtiğini henüz bilmiyoruz. Ayrıca Google’ın Wear OS işletim sistemini çalıştırıp çalıştırmayacağını da bilmiyoruz. Ancak cihazın Mart 2021’de muhtemelen OnePlus 9 ve Oneplus 9 Pro ile birlikte piyasaya sürülmesi beklenebilir.