Sosyal Medya

Donanım

Oppo R17 Pro, Üç Kamera ve Çift Batarya ile Süper Hızlı Şarj

Oppo 16 Kasım'da Avrupa'da RX17 Pro olarak adlandırdığı modelini duyurdu. Oppo R17 Pro olarak duyurduğu bu model Avrupa'da farklı isimlendirilecek. Oppo R17 Pro Özellikleri Neler?

Oppo R17 Pro, Üçlü Kamera Seti ve Çit Bataryaya Sahip

Çinli akıllı telefon üreticisinin son sürprizi üç kameralı, çift bataryalı ve 2018 model akıllı telefonların sahip olabileceği en küçük çentiğe sahip Oppo R17 Pro modelini duyurdu .

Yüksek profilli akıllı telefonların bir biri ardına duyurulduğu bu senenin sonuna doğru, daha uygun fiyatlara premium özellikler almak isteyenler için güzel alternatifler de geliyor. Çin pazarında R17 Pro Avrupa pazarında ise RX17 Pro olarak adlandırılacak yeni akıllı telefonun özellikleri merak konusu…

Oppo R17 Pro ( Avrupa’da RX17 Pro) 6.4 inçlik AMOLED ekrana ve dediğimiz gibi bu senenin en küçük çentiğine sahip. Parlak degrade renkli bir tasarıma, ekran altı parmak izi okuyucu ve üçlü kamera seti eşlik ediyor.

Ancak bu tasarım olarak başarılı gövdenin altında daha bir kaç sürpriz var.

Öncelikle bu üçlü kamera seti bizim alışkın olduğumuzdan biraz farklı. 3D fotoğraf çekmenizi sağlayan bir TOF 3D stereo kamera ile birleştirilmiş 12 megapiksellik ve 20 megapiksellik bir sensörden oluşur. Bu özellik bu yıl yeniden ortaya çıkmakta olan yeni bir trend.

“Standart” iki kamera da, ışık koşullarına göre otomatik olarak diyaframı değiştiren F1.5 / F2.4 “akıllı diyafram” dahil olmak üzere birkaç ilginç özelliğe sahiptir. Telefon ayrıca düşük ışıkta en iyi sonuçları almak için AI tekniğini kullanacak ve Oppo, ortaya çıkan “Ultra Gece Modu” özelliğini çağırıyor.

En yeni Gorilla Glass 6 ekranı ile süslenen ilk telefon

Ayrıca bir tane yerine iki adet 1.850mAh pil hücresi var. Bu da çok hızlı bir şekilde şarj edilmesine olanak tanıyor (Oppo zaten bu konuda öncülük ediyor; Oppo F9 akıllı telefonu şimdiye kadar test ettiğim en hızlı şarj aküsüne sahipti).Oppo, telefonun 10 dakika içinde % 40’a kadar şarj edilebileceğini iddia ediyor.

Dikkat edilmesi gereken diğer özellikleri ; orta seviye Qualcomm Snapdragon 710 işlemci, 6 ya da 8 GB RAM; 128GB (microSD kart genişletilebilir) depolama alanına sahip. Yazılım tarafında Android 8.1 Oreo tabanlı; Oppo ColorOS 5.2 ile geliyor.

Oppo R17 Pro Fiyatı – Oppo RX17 Pro Fiyatı

Avrupa pazarına 16 Kasım’da gelecek olan R17 Pro, 599 Euro, yaklaşık 687$ fiyatla satılacak.

Mashable