Sosyal Medya

Donanım

Panasonic projektörler Game Of Thrones’a hayat veriyor

Panasonic 1 Çipli 4K DLP™ projektörler ve ekranlar, Kuzey İrlanda'daki Linen Mill Studios'ta sürükleyici bir deneyim sunuyor

Panasonic projektörler Game Of Thrones’a hayat veriyor

Panasonic 1 Çipli 4K DLP™ projektörler ve ekranlar, Kuzey İrlanda’daki Linen Mill Studios’ta sürükleyici bir deneyim sunuyor


Game of Thrones’un dünya çapındaki hayran ordusu, resmi Game of Thrones Stüdyo Turu’nda artık Yedi Krallık ve ötesine dair son derece sürükleyici bir deneyim sunan Panasonic 1 Çipli DLP™ 4K lazer projektörler ve 4K ekranlarla HBO’nun pek çok ödülün sahibi olan serisindeki en sevdiği sahneleri yeniden yaşıyor.

Banbridge, Kuzey İrlanda’da manevi evinin kalbinde ve birincil film stüdyolarında yer alan Game of Thrones Studio Tour, dizideki setleri sadık bir şekilde yeniden yaratıyor ve ziyaretçileri kendilerini hit HBO serisinden geniş bir kostüm, sahne ve silah koleksiyonuna davet ediyor.

Kültürel Bir Fenomeni Yeniden Canlandırılıyor

73 bölümden oluşan sekiz sezonluk bir çalışma sırasında Game of Thrones dünya çapında en az 272 ödül kazandı, kültürel bir fenomen haline geldi ve fantezi türünün gelecekteki ekran epik rekreasyonları için örnek alınacak bir eser haline geldi. Böylesine beğenilen bir prodüksiyonun deneyimini korumak için Panasonic de tur boyunca 15 adet Panasonic 1 Çipli DLP™ 4K projektör kurdu. 55-98 inç ekran aralığının kullanıldığı yaklaşık 50 adet 4K Panasonic profesyonel ve etkileşimli ekran da kuruldu.

Sürükleyici Deneyimlerde Sınıfının Lideri Projeksiyon Çok Önemli

Panasonic’in sınıfının en iyisi olan projeksiyonunun renk üretimi, Game of Thrones Studio Tour’a gelen ziyaretçilerin, serinin olmazsa olmazı haline gelen genellikle girintili çıkıntılı ortamlar bile herhangi bir yüzeye yansıtıldığında en iyi ayrıntı, gerçekçilik ve renk seviyesini gösteren 4K projektörleriyle kendilerini setteymiş gibi hissetmesini sağlıyor.

Projektörler ve ekranlar tur boyunca dikkatlice konumlandırılarak setlerin ve ortamların mümkün olduğunca gerçekçi kalmasını ve genel ziyaretçi deneyiminden uzaklaşmamasını sağlıyor. Bu da Panasonic’in Ultra Kısa Yansıtma Açılı lensler gibi sunduğu esnek kurulum çözümleri yelpazesi ile sağlanıyor ve ziyaretçiler içeriğe gölge oluşturmadan yaklaşabiliyor.

Ziyaretçilerin sosyal medyada paylaşabilmeleri için sürükleyici projeksiyonun fotoğraflarını çekebilmeleri, Panasonic’in projektörlerinin sağladığı kalitenin dünya çapındaki mevcut kurulumlarda kanıtlanmasıyla Game of Thrones Studio Tour’un popülaritesini en üst düzeye çıkaran önemli bir alan haline geliyor.

Bakım Gerektirmeyen Çalışma ile Üstün Güvenilirlik

Panasonic’in 1 Çipli DLP™ 4K projektörleri, sabit kurulumlarda 20.000 saat ve daha fazla bakım gerektirmeyen kullanım ömrünün yanı sıra itibarları ve güvenilirlikleri nedeniyle de seçildi. Bu özellikler, The Game of Thrones Studio Tour gibi müzelerin ve ilgi çekici yerlerin ziyaretçilerin çalışma süresini en üst düzeye çıkarmasını sağlıyor.

Bekleme modu, yakından kontrol edilebilme ve izlenebilme yetenekleri, yalnızca gerektiğinde kullanılmalarına izin vererek enerjiden tasarruf edilmesini sağlıyor. Panasonic’in 1 Çipli DLP™ 4K lazer projektörleri tüm bunlara ek olarak akkor ampullerin düzenli olarak değiştirilmesini gerektirmiyor.

Linen Mill Studio Kıdemli Direktörü David Browne, konuyla ilgili şunları söylüyor: “Bu, dünyadaki tek Game of Thrones Stüdyo Turu”. Büyük açılışımızdan sonra, tur boyunca daha geniş Warner ailesinden ve yönetici liderlik ekibinden birkaçına sahip olduk ve markanın önemi göz önüne alındığında, gördüklerinden inanılmaz derecede etkilendiler. Düzgün bir şekilde temsil edilmesinden memnuniyet duyuyoruz ve ziyaretçilerin deneyimlemesi için burada sahip olduğumuz şey gerçekten dünya standartlarında. Panasonic sayesinde Game of Thrones’un Kuzey İrlanda’da olabileceği en iyi haliyle görmek artık mümkün.”

Game of Thrones Stüdyo Turu hakkında daha fazla bilgi için şu adresi ziyaret edin: https://eu.connect.panasonic.com/gb/en/case-studies/game-thrones-studio-tour-case-study