Sosyal Medya

Donanım

Panasonic projektörler, Lightroom’daki yeni kurulumla izleyicileri büyülüyor

Londra'da sanatçıların yönettiği sürükleyici gösterilerin yeni evi Lightroom, dünyanın en büyük sanatçılarından ve yenilikçilerinden bazılarını sergilemek için Panasonic'e başvurdu.

Panasonic projektörler, Lightroom’daki yeni kurulumla izleyicileri büyülüyor

Lightroom, Panasonic’in 20.000 lümen RQ22K projektörlerini kullanarak sıra dışı 4K görseller sunuyor.

Londra’da sanatçıların yönettiği sürükleyici gösterilerin yeni evi Lightroom, dünyanın en büyük sanatçılarından ve yenilikçilerinden bazılarını sergilemek için Panasonic’e başvurdu. 28 adet son teknoloji Panasonic 3 Çipli DLP™ projektör kullanıyor ve sergilerine gelen ziyaretçileri heyecanlandıran ve ilham veren gerçekten sürükleyici bir deneyimde hikayelere hayat veren çarpıcı görseller sağlıyor.

Nisan 2024’e kadar The Moonwalkers adlı yeni bir sürükleyici deneyim, genellikle insanlığın en büyük başarısı olarak anılan 1960’ların ve 1970’lerin insanlı Apollo ay görevlerine benzersiz bir bakış açısı sunacak. Panasonic projektörler, mevcut insanlı ay programı Artemis’ten astronotlarla yapılan röportajların yanı sıra Apollo’nun yeni remastered görüntülerini hayata geçirecek. Deneyim, aktör Tom Hanks tarafından anlatılacak.

Lightroom’un CEO’su ve The Moonwalkers’ın yapımcısı Richard Slaney şunları söyledi: “Lightroom’un misyonu, herkes için hikayeler anlatmak için çığır açan teknolojiyi kullanarak dünyanın en büyük yaratıcı sesleriyle yeni tür deneyimler yaratmaktır. Tom Hanks, harika sinematik hikaye anlatımı konusunda benzersiz bir deneyime sahip bir ikondur ve uzay araştırmaları tarihi için gerçek bir tutku ve uzmanlığa sahiptir. Birinci sınıf uluslararası bir yaratıcı ekibin yanı sıra, Apollo ve Artemis görevlerini daha önce hiç olmadığı kadar hayata geçirmek ve Lightroom’un potansiyelini daha da fazla ortaya çıkarmak için mükemmel bir kişi.”

4K ile hikaye anlatımı

Lightroom, Apollo görüntülerinin canlılığını hayata geçirmek için alanın duvarları için 20.000 lümende çarpıcı 4K+ görseller üreten piksel dört katına çıkarma teknolojisiyle 14 adet Panasonic PT-RQ22K 3 Çipli DLP™ projektör kullanacak.

RQ22K’nın herhangi bir eksene 360 derecelik kurulum ve projektörlerin çoğunda bulunan Panasonic’in Ultra Kısa Yansıtma Açılı (UST) lensleri sayesinde zorlu açılardan gölge oluşturmadan inanılmaz sürükleyici efektler elde edilir. Lightroom ayrıca zemine 12.000 lümen yansıtan 14 Panasonic PT-RZ12K 3 Çipli DLP™ projektör kullanarak ziyaretçileri ay yüzeyine taşıyan her şeyi kapsayan bir deneyim yarattı.

The Moonwalkers’dan önce, David Hockney’nin Bigger & Closer (daha küçük ve daha uzak değil), Hockney’nin altmış yıllık çalışmasının, düşüncelerinin ve yaratıcı süreçlerinin görsel parlaklığını yakalayan Lightroom’daki bir dizi orijinal serginin ilki olarak kalabalıkların ve eleştirmenlerin alkışlarını çekiyordu.

Her iki sergiye de 59 Productions öncülük etti ve Panasonic projektörler tarafından sağlanan görsellere eşlik eden sürükleyici hikaye anlatımı ve ses, sırasıyla kılık değiştirme ve HOLOPLOT ile sağlandı.

Özünde Güvenilirlik

Haftanın yedi günü, tek seferde dört aydan uzun süren sergilerle RQ22K’nin filtresiz tasarımı ve hava geçirmez, toz geçirmez optik sistemi, 7/24 kesintisiz projeksiyon ve 20.000 saat bakım gerektirmeyen kullanım sunarak Lightroom’a projektörün çalışma süresinin en üst düzeye çıkarılacağına dair güven verir.

Lightroom, projeksiyon kalitesini izlemek için kontrol odasına bağlı dört adet Panasonic AW-UE150 ve dört adet AW-HE130 PTZ kamera kullanıyor. Bu, ekibin adli analizde video oynatmayı izlemesine ve herhangi bir teknik sorunu teşhis etmesine olanak tanıyarak sergilerin kesintisiz devam etmesini sağlar.

Lightroom’daki The Moonwalkers hakkında daha fazla bilgi için şu adresi ziyaret edin: https://lightroom.uk