Sosyal Medya

Samsung

Samsung, Galaxy Fold ile ilgili kötü analizi kaldırttı!

iFixit Samsung'un dolaylı isteği üzerine Galaxy Fold analizini kaldırdı. Samsung, Galaxy Fold ile ilgili kötü analizi kaldırttı!

Samsung Galaxy Fold ile ilgili kötü analizi kaldırttı!

Samsung, Galaxy Fold ile ilgili kötü analizi kaldırttı!

Samsung’un yeni amiral gemisi, katalanabilir akıllı telefon Galaxy Fold ile ilgili sular durulmuyor. Cihazın tanıtım tarihinin ortaya çıkan sorunlar yüzünden gecikmesi bir yana, cihaz ile ilgili yorumları bir şekilde internet sitelerinden kaldırmaya çalışan bir Samsung ile karşı karşıyayız.

iFixit güvenilir bir ortaktan elde ettiği Galaxy Fold’u Samsung’un bu yönde bir talebi olmamasına rağmen tüm parçalarına ayırmıştı ve cihazı “Alarm Verici Derecede Kırılgan” olarak tanımlamıştı.

işte bu analiz makalesinden sonra iFixit, Samsung’un cihazı temin ettiği iş ortağı üzerinden söz konusu analizin – Galaxy Fold Teardown” analizinin sitesinden kaldırılmasını talep etmiş. iFixit yasal bir zorunlulukları olmamakla birlikte; cihazları daha iyi hale getirmek konusunda müttefik olduklarını düşündükleri ortaklarına saygı çerçevesinde makalemizi kaldırmaya karar verdik diye açıklama yaptı.

Görünen o ki Samsung söz konusu analizin perakende satışına ciddi etkisi olacağını düşünüyor. Ancak söz konusu problemi gidermek yerine kötü yorumları kaldırması biraz garip. Ben özellikle 2000 dolar gibi bir bütçe verildikten sonra ortaya çıkacak geri dönüşleri şimdiden merak ediyorum. Zira bu konuyu gerekli önlemleri almadan zorlamak Samsung açısından ikinci bir Galaxy Note 7 faciasına dönüşebilir.

Bu kez kayıplar eskisinden çok daha fazla olabilir.