Sosyal Medya

Samsung

Samsung Galaxy S21 daha “Büyük Çıkıntılı” Kameraya sahip olabilir

Samsung Galaxy S21 daha "Büyük Çıkıntılı" Kameraya sahip olabilir. Galaxy S21'in pandemi nedeniyle Şubat ve Mart ayı yerine Ocak ayında...

Samsung Galaxy S21 daha “Büyük Çıkıntılı” Kameraya sahip olabilir

Galaxy S20’nin arka tarafındaki kamera çıkıntılarından hoşlanmıyorsanız, bir sonraki amiral gemisinde de fikriniz değişmeyebilir. OnLeaks ve Pigtou (Xleaks7 sayesinde), Samsung Galaxy S21’in veya Galaxy S30’un sızdırmaya dayalı render görüntüleri paylaştılar ve kamera modülleri yaklaşan telefonlarda neredeyse kaçınılmaz şekilde çıkıntılı ve büyük.

Öyleki standart versiyonda bile, kenarın üzerinden dökülmüş gibi görünen üç kameralı bir çıkıntı yer alıyor ve görüntüyü daha estetik yapmak için flaş yan tarafa alınmış.

Şaşırtıcı olmayan bir şekilde, OnLeaks, Ultra varyantın, S20 Ultra’nın aniden kompakt görünen tasarımının aksine, telefonun kenarına kadar uzanan daha büyük bir kamera setine sahip olacağını iddia ediyor.

Dış görüntüler muhtemel Galaxy S21 daha ne gibi özellikler getireceğine dair fazla bir ipuçu vermiyor. Ancak darbelere karşı daha güvenli hissettirecek bir tasarım olacağına dair ipuçları var.

Standart modeldei tanıdık şekilde delikli selfi kamerası – delgeç kamera; kabac 6.2 inçlik ekran Ultra modeli ise 6.7 – 6.9 inç arasında bir ekrana sahip olacak. Ultra’da zoom arka kamera özelliğinin devam edeceği varsayılabilir.

Bu arada yeni Galaxy S21’in iPhone’nun şarj cihazlarını kutu içerinden çıkardığı bir dönemde 25W hızlı şarj cihazıyla birlikte gelebileceği aslında en güzel haberdi…

Samsung Galaxy S21 25W Hızlı Şarj Cihazıyla Birlikte Gelecek!

Yeni modelin 2021 Şubat Mart aylarında piyasaya sürülmesini bekliyoruz. Elbette bunun olup olmayaca kesin değil. Yüzyüze toplantıların pandemi nedeniyle olmaması yeni modeli Ocak ayında düzenlenecek bir etkinlik ile daha önce karşımıza çıkarabilir. Bu yıl fazla bir model çıkarmayan Samsung’un Ocak ayında S21 / S30’dan bahsetmetsi veya kısa bir tanıtım geçmesi de beklenebilir. Doğrusu bu bizi şaşaırtmaz…