Sosyal Medya

Samsung

Wireless Charger Duo, Samsung’un Apple’a AirPower Kablosuz Şarj Cevabı

Wireless Charger Duo, Samsung'un Apple'a AirPower Kablosuz Şarj Cevabı. Galaxy Note 9 ve yeni Galaxy Watch'ı aynı anda kablosuz şarj etmek mümkün olacak. 9 Ağustos'taki Unpacked 2018 Etkinliğinde sunulabilir.

Samsung’tan AirPower Kablosuz Şarj Cihazına Cevap Geldi.

Wireless Charger Duo, Samsung’un Apple’a Kablosuz Şarj Cevabı.

Samsung’un  Kablosuz Şarj Cihazı Duo hem telefonunuzu hem de saatinizi güç verecek. Apple AirPower çoklu kablosuz şarj cihazını ne zaman piyasaya sürse, bazı yeni rakipleri peşinden geliyor.

Kısa süre önce keşfedilen görüntüler ve listeler Samsung’un (adından da anlaşılacağı gibi) aynı anda iki cihaza hızlı şarj sunabileceği Kablosuz Şarj Cihazı Duo‘yu – Samsung Wireless Charger Duo ortaya çıkardı.

Cihazlarınızı belirli noktalara yerleştirmeniz gerektiğinden, Apple’ın cihazı kadar esnek kullanım sunmayacak. Bununla birlikte aileniz içinde bir şarj istasyonu olarak kullanabilirsiniz. Yeni gelecek Galaxy Watch ve telefonunuzu aynı anda şarj etmeniz mümkün olacak.

Fiyatı konusunda henüz tam bir bilgi yok. Sızıntılar Galaxy Note 9 ve yeni Galaxy Watch üzerinde yoğunlaştığını göz önüne alırsak; 9 Ağustos’ta New York’ta düzenlenecek Unpacked 2018 etkinliğinde Wireless Charger Duo’nun da açıklanabileceğini düşünüyoruz.