Sosyal Medya

Güncel Teknoloji

TD SYNNEX’e EcoVadis’ten sürdürülebilirlik ödülü

İş sürdürülebilirliği alanında önde gelen derecelendirme kuruluşu EcoVadis, TD SYNNEX'e sürdürülebilirlik alanındaki başarılı performansı nedeniyle Gümüş Madalya verdi. EcoVadis tarafından değerlendirilen şirketlerin yalnızca en iyi yüzde 25'i bu seviyede ödüle layık görülüyor.

TD SYNNEX’e EcoVadis’ten sürdürülebilirlik ödülü

İş sürdürülebilirliği alanında önde gelen derecelendirme kuruluşu EcoVadis, TD SYNNEX’e sürdürülebilirlik alanındaki başarılı performansı nedeniyle Gümüş Madalya verdi. EcoVadis tarafından değerlendirilen şirketlerin yalnızca en iyi yüzde 25’i bu seviyede ödüle layık görülüyor.

BT ekosisteminin küresel ölçekte lider distribütörlerinden olan ve BT’nin ihtiyaç duyduğu tüm çözümleri tek çatı altında sunan TD SYNNEX (NYSE: SNX), iş sürdürülebilirliği alanında önde gelen derecelendirme kuruluşu EcoVadis‘ten Gümüş Madalya aldı. EcoVadis tarafından değerlendirilen şirketlerin yalnızca en iyi yüzde 25’i bu seviyede ödüle layık görülüyor. Ödüller şirketlerin çevresel, sosyal ve etik – veya sürdürülebilirlik – performansları değerlendirilerek veriliyor.
TD SYNNEX Küresel Sorumluluk Direktörü Adam Rutstein aldıkları ödül hakkında yaptığı açıklamada, “TD SYNNEX, kurumsal vatandaşlığı küresel bir öncelik haline getirmiştir. Bu derecelendirme de bu yolculuğumuzda önemli bir kilometre taşıdır. İnovasyona, insanlara ve gezegene olan bağlılığımız bizi daha büyük amacımızı gerçekleştirmeye yönlendirirken kaydettiğimiz ilerlemeden gurur duyuyoruz.” dedi.

TD SYNNEX’in Kurumsal Vatandaşlık Programı kapsamında yaptığı çalışmaların katkısı ile alınan bu ödül, şirketin ticari faaliyetler, çalışanlar, toplumlar, bayiler, müşteriler ve yatırımcılar için uzun vadeli değer sağlamaya yardımcı olan stratejik girişimlerdeki ilerlemesini teyit ediyor.

Dünyanın en büyük ve en güvenilir iş sürdürülebilirliği derecelendirme kuruluşlarından birisi olan EcoVadis tarafından yapılan derecelendirmelerinde; etik, çevre, iş gücü, insan hakları ve sürdürülebilir tedarik gibi temel faktörler de dikkate alınıyor. TD SYNNEX tüm kategorilerde endüstri standartlarının üzerinde puan alarak bu ödüle layık görüldü.

TD SYNNEX bu yılın başlarında, stratejik ÇSY girişimlerindeki ilerlemesini özetleyen ve 2022 yılında başlatılan kurumsal vatandaşlık programının çerçevesini açıklayan ilk Kurumsal Vatandaşlık Raporunu yayımlamıştı.

TD SYNNEX’in kurumsal vatandaşlık çalışmaları hakkında daha fazla bilgiye ve Kurumsal Vatandaşlık Raporuna buradan ulaşabilirsiniz.