Sosyal Medya

Güvenlik/Koruma

Bir çok Tesla sahibi Araçlarında Mahsur Kaldı, Bakın Neden?

Tesla Kilit Uygulaması Kapandı, Bir çok kişi araçlarında mahsur kaldı. Tesla Uygulaması bakım nedeniyle kapatıldı. Bir çok kişi dakikalarca?

Bir Çok Tesla Sahibi Aracında Kilitli Kaldı, Sebebi ise ilginç!

Tesla’nın Kilit Uygulaması Kapandı, Bir Çok Kişi Aracında Kilitli Kaldı.

Bağlantılı sistemleri kullanmanın dezavantajlarından birisi görünen o ki TESLA sahipleri yaşadı. Çok sayıda Tesla sahibi iddialara göre araçlarında mahsur kaldı. Arabaları kilitlenen Tesla sahipleri, Kilit Uygulamasının bakım nedeniyle kapatılmasından dolayı araçlarında mahsur kaldı.

Bu durumu yaşayan kullanıcılar tepkilerini ve yaşadıklarını Twitter hesaplarından paylaştı. Uygulamadan çıktığınızda aracınızı açmak için yardımcı anahtara ihtiyacınız var. Belli ki herkes bunun yanına almıyor.

Çeşitli servislerin durumunu gösteren DownDetector.com sitesine göre son bir kaç saattir Tesla’nın anahtar servisinde bir kesinti var.

Tesla’nın uygulaması aracınızın kilidini açmanıza yardımcı oluyor ancak bunun için illa internete bağlı olmanıza gerek yok, bir anahtar kart sahibiyseniz de bunu yapabiliyorsunuz. Ancak anahtar kartınız yoksa ve uygulamadan çıkış yaptıysanız, uygulamaya girip bu işlemi yapmaktan başka çareniz yok…

Tesla Kilit Uygulaması Kapandı; dolayısıyla uygulama açılmayınca da beklemekten başka çare yok demektir. Tesla’dan kesintiye tam olarak neyin sebep olduğuna dair bir açıklama henüz yok. Bakım kesintileri normal olsa da Tesla bu durumu hesaba katmalı, araç sahiplerini bu konuda daha iyi bilgilendirmeli…