Sosyal Medya

Akıllı/Smart Cihazlar

Yeni Apple Watch 8 vücut ısısını ölçen bir sensöre sahip olabilir

Analist Ming-Chi Kuo'ya (Apple Insider) göre Apple, gelecek yılki Watch'a bir vücut ısısı monitörü eklemeyi planlıyor - COVID-19 salgının tüm dünyada hala bir şekilde devam ettiğini düşünürsek, kulağa hoş gelen bir yeni özellik olduğunu söyleyebiliriz.

Apple Watch 8’de sıcaklık sensörü olabilir

Yeni bir rapora göre, önümüzdeki yıl giyilebilir cihazlar sıcaklığınızı ölçebilir yeteneklere sahip olabilir. Apple Watch 7 bir köşede dursun, gelecek yılki Apple Watch 8’in özellikleri hakkında daha şimdiden ortaya çıkan raporlar var. 

Analist Ming-Chi Kuo’ya (Apple Insider) göre Apple, gelecek yılki Watch’a bir vücut ısısı monitörü eklemeyi planlıyor – COVID-19 salgının tüm dünyada hala bir şekilde devam ettiğini düşünürsek, kulağa hoş gelen bir yeni özellik olduğunu söyleyebiliriz.

Apple’ın sağlıkla ilgili özellikleri akıllı saatine ekleme taahhütleri dikkate alındığında bir vücut ısısı sensörü fikri hiçte şaşırtıcı değil aslında. Giyilebilir cihazın mevcut yinelemesi olan Apple Watch 6, bir kalp atış hızı sensörüne, bir kan oksijen monitörüne ve basit bir elektrokardiyograma zaten sahip.

Saatin bu yılki yinelemesinde vücut ısısı sensörünü görmeyi tercih ederdik ancak bu artık pek olası görünmüyor.

Yine de Kuo’nun Apple Watch 7 hakkında da iyi haberleri var…

Apple Watch 7’nin üretim sorunları nedeniyle piyasaya sürüldüğünde arz sıkıntısı yaşayacağına dair haberlerin ardından Kuo, Apple’ın bu sorunları aştığını ve cihazın bu ay piyasaya çıkacağını iddia ediyor.

Bunun yanında en büyük değişikliğinse, “Tasarımda çarpıcı bir değişiklik” şeklinde ifade edilen tasarımsal değişikliğin olduğu belirtiliyor.

Apple’ın resmi olarak iPhone 13 tanıtım tarihini de açıkladığını hemen söyleyelim. Bu nedenle 14 Eylül’de yakında çıkacak olan iPhone 13 ve Apple Watch 7 hakkında daha fazla bilgi edineceğiz…