Sosyal Medya

iPhone

Apple, MagSafe’i yeni kablosuz şarj cihazlarıyla yeniden canlandırıyor

Apple, MagSafe'i yeni kablosuz şarj cihazlarıyla yeniden canlandırıyor. Apple Magsafe markasını şarj cihazları ve kılıflarda da kullanıyor.

Apple, MagSafe’i yeni kablosuz şarj cihazları ve iPhone kılıflarıyla yeniden canlandırıyor

Apple, MagSafe güç bağlantı noktalarını uzun süre önce emekli etti, ancak görünüşe göre henüz adını bırakmadı. Şirket, MagSafe adını devralan yeni kablosuz şarj cihazlarını ve kılıfları duyurdu. Şarj cihazları 15 W’a kadar güç sağlayabilir. Hem iPhone hem de Apple Watch’u şarj edebilen MagSafe Şarj Cihazı ve MagSafe Duo Şarj Cihazı bunlara dahil.

MagSafe markası, iPhone’un arkasına takılan manyetik bir cüzdan içeren yeni bir aksesuar setine de uygulanacak. Telefonu saat moduna geçiren yeni bir deri kılıf var. Ayrıca silikon, deri ve şeffaf plastikten bir dizi MagSafe kılıf da olacak. Apple, MagSafe aksesuarlarını üçüncü taraf üreticilerden de bekleyebileceğimizi söyledi.

Apple, MagSafe'i yeni kablosuz şarj cihazlarıyla yeniden canlandırıyor

Apple’a göre, MagSafe aksesuarları ve şarj cihazları, kablosuz şarj bobininin etrafında, iPhone ile mükemmel şekilde hizalanan “hizalama ve verimlilik için optimize edilmiş” bir dizi mıknatısa sahip. MagSafe şarj cihazları, yalnızca iPhone’ları değil, Qi özellikli mevcut cihazları da destekliyor.

Şirket, MagSafe şarj cihazlarının yeni iPhone 12 serisine dahil edilip edilmeyeceğini henüz söylemedi ve MagSafe aksesuarları için fiyatların ne olduğu henüz belli değil.