Sosyal Medya

Akıllı/Smart Cihazlar

Apple Watch Series 7 büyük ekran ve daha fazla dayanıklılık sunuyor!

Apple'ın temel Watch tasarımı, 2015'teki ilk çıkışından bu yana büyük ölçüde değişmedi, ancak bu artık değişmek üzere...

Apple Watch Series 7 daha büyük ekranlar ve daha fazla dayanıklılık sunuyor

Beklediğimiz gibi, Apple bugün “California Streaming” etkinliğinde yeni iPhone 13 serisini tanıttı ve bir çift premium Pro amiral gemisini daha duyurmuş oldu. Tim Cook, seriyi “şimdiye kadarki en Pro iPhone” olarak nitelendirdi ve iPhone 13 Pro ve Pro Max daha büyük, daha hızlı ekranlara, daha küçük çentiklere ve yeni tasarımlara sahip… Tanıtımın ilk bölümünde ise Apple Watch 7 Serisi tanıtıldı… İşte detaylar…

Bunlar olmazsa mütevazi bir güncelleme denebilir. Apple’ın temel Watch tasarımı, 2015’teki ilk çıkışından bu yana büyük ölçüde değişmedi, ancak bu artık değişmek üzere.

Apple, Watch Series 7 Serisini daha büyük, daha parlak ve daha dayanıklı ekranlar içeren daha büyük 41 mm ve 45 mm kasalarla yeni (uzun süredir söylentiler varsa), daha kusursuz bir tasarımla kullanıma sunuyor.

Ayrıca daha geniş bir alüminyum rengi yelpazesi var… Yeşil rengi göremedik.. Ancak kadran tasarımları yeni…

Dayanıklılığa gelince? Seri 7, toza dayanıklılık derecesine (IP6X) sahip ilk Apple Watch oldu ve bu da onu dağ tırmanışı veya plaj için daha uygun hale getirmeye yetebilir. Sunulan video içeriğinde de bu özelliğe vurgu yapılıyor.

Daha kalın yeni geometri sayesinde ekranın kendisi çatlamaya karşı daha dayanıklı hale getirilmiş ve yine yüzme dostu WR50 (yani 50 metre) suya dayanıklılık sunuluyor.

Apple’ın akıllı saatinde güncellemeler o kadar agresif değişiklikler değil. Yüzde 33 daha hızlı ve düşmelere karşı çok daha dayanıklılık bekleyebilirsiniz. Güncellemelerin çoğu, artık bisiklet antrenmanlarının algılanmasını, e-bisikletler için daha iyi izlemeyi ve düşmeniz durumunda yardım içeren watchOS 8 aracılığıyla geliyor.

Apple Watch Series 7, bu sonbaharda 399 dolardan başlayacak. Apple Watch SE ve Watch Series 3, 299 $ ve 199 $’lık ilgili fiyatlarla satışa sunulacak ve Series 7 için yenilenmiş Nike ve Hermès çeşitlerini bekleyebilirsiniz.