Sosyal Medya

Genel

Dünyanın En Büyük Apple Mağazası Dubai’de Açıldı!

En son geçtiğimiz yıl İstanbul'da Zorlu Center ve Akasya AVM'de Apple Store resmi mağazasını açarak Türkiye pazarına giriş yapan Apple'ın şimdiki durağı Dubai oldu.

En son geçtiğimiz yıl İstanbul’da Zorlu Center ve Akasya AVM’de Apple Store resmi mağazasını açarak Türkiye pazarına giriş yapan Apple’ın şimdiki durağı Dubai oldu.

Birleşik Arap Emirlikleri’ne ait Khaleej Times gazetesinde yayınlanan habere göre Apple, bugüne kadarki en büyük mağazasını Dubai’de açmayı planlıyor.

Ürün çeşitliliğiyle ve mavi tişörtlü çalışanlarıyla en iyi teknik servis hizmeti sunmayı amaçlayan şirket, hayranlarına farklı ülkelerde yeni kapılar açmaya hız kesmeden devam ediyor. Sonuncusunu bu yazın Ağustos ayında açmayı planlayan şirket, yeni mağazasının dünyanın en büyük Apple Store mağazası olduğunu da duyurdu.

İnşaat, eğitim, şehir planlamaları ve altyapı kaynakları bakımından Birleşik Arap Emirlikleri’nde birinci sırada yer alan Dubai’nin ev sahipliğini yapacağı Apple Store mağazası Mall of the Emirates alışveriş merkezinde 50 Bin metrekarelik bir alanda hizmet sunacak.

Ağustos ayında resmi açılışını yapacak olan Apple’ın bu bölgedeki ikinci büyük Apple Store mağazasını ise Abu Dabi’de açacağı söyleniyor.