Sosyal Medya

iPhone

iPhone XS, Galaxy S9, Pixel 2 ve Huawei P20 Pro Karşılaştırması

Yeni iPhone modellerinde iPhone XS'in piyasadaki mevcut diğer modeller ile karşılaştırdığımızda ne gibi farklar var? iPhone XS, Galaxy S9, Pixel 2 ve Huawei P20 Pro Karşılaştırması.

iPhone XS, Galaxy S9, Pixel 2 ve Huawei P20 Pro ile Nasıl Karşılaştırılır?

Apple 12 Eylül’de düzenlediği etkinlikle 3 yeni iPhone modelini duyurdu. Yeni iPhone modellerinde iPhone XS’in piyasadaki mevcut diğer modeller ile karşılaştırdığımızda ne gibi farklar var? iPhone XS, Galaxy S9, Pixel 2 ve Huawei P20 Pro Karşılaştırması.

Yeni iPhone XS en yeni ve en harika özellikler ile dolu geldi. Ayrıca yeni bir altın rengi de mevcut olacak. iPhone Xs’in belirgin özellikleri arasında Super Retine OLED 5.8 inç ekran; 2436x 1125 çözünürlük. Ekran boyutu bir önceki iPhone X modeliyle aynı ancak daha net görüntü için daha fazla piksel ve daha fazla çözünürlüğe sahip. iPhone XS hakkında tüm bilgilere buradan ulaşabileceğiniz belirterek devam ediyorum.

iPhone XS’in dünyanın ilk 7 nanometre çipi olan A12 biyonik işlemciyi kullanıyor; etkileyici bir performans vaat ediyor. iOS 12 ile birlikte çok iyi bir iş çıkaracağından şüphemiz yok.

iPhone Xs fiyatlarına bakacak olursak, 64GB için 999 dolar, 256GB modeli içinse 1.149 Dolar ve 512 GB tercih edenler içinde 1,349 Dolar gibi bana göre korkunç derecede pahalı bir fiyat karşımıza çıktı.

iPhone XS’i Pixel 2, Galaxy S9 ve Huawei P20 Pro gibi zorlu rakipler nasıl karşılıyor birlikte bir bakalım.

iPhone XS, Galaxy S9, Pixel 2 ve Huawei P20 Pro Karşılaştırması

Merak edenler için iPhone XR, LG G7 ThinQ, OnePlus 6, Moto Z3 Karşılaştırması

Mashable