Sosyal Medya

Güncel Teknoloji

TikTak’tan Yeni Nesil Abonelik Modeli: TikTak Neo

TikTak; her gün araba ihtiyacı olanlar ve parayı akıllıca kullanmayı sevenler için yeni nesil abonelik modeli TikTak Neo’yu kullanıma sundu.

TikTak’tan Yeni Nesil Abonelik Modeli: TikTak Neo

TikTak; her gün araba ihtiyacı olanlar ve parayı akıllıca kullanmayı sevenler için yeni nesil abonelik modeli TikTak Neo’yu kullanıma sundu.

Kullandığın kadar ödeme olanağı sağlayan dakikalık araba kiralama uygulaması TikTak, yeni nesil abonelik modeli TikTak Neo’yu kullanıma sundu. TikTak Neo; her gün araba ihtiyacı olanlara, diledikleri arabayı kendi arabası gibi 30 gün boyunca her gün bir, iki ve üç saat şeklinde farklı paketlerde kullanım imkânı sağlıyor.

TikTak Neo kullanıcısına; enflasyonist ve maliyetlerin sürekli arttığı bir ortamda 12 ay boyunca sabit fiyat garantisi ile filoya katılan yeni arabaları ilk kullanma ayrıcalığı sunuyor. Ataşehir, Beşiktaş, Kadıköy, Şişli ve Üsküdar’da başlayan TikTak Neo’nun yakın zamanda İstanbul’da yeni ilçelerde kullanılması hedefleniyor.

Türkiye’de ilk kez abonelik modeliyle bu denli yenilikçi bir hizmeti sunmanın gururunu yaşadıklarını belirten TikTak Kurucusu Ersan Öztürk konuyla ilgili açıklamasında

Araba sahipliğine alternatif bir bakış açısıyla geliştirdiğimiz TikTak Neo ile oyunun kurallarını değiştiriyoruz. Her gün araba ihtiyacı olan insanların uygun maliyetle diledikleri arabayı kendi arabaları gibi kullanmalarını sağlıyoruz. TikTak Neo işe veya okula gidip gelirken ya da gün içi toplantılar gibi düzenli ihtiyaçlarda kullanılabilir. Diğer yandan bir evin ikinci araba ihtiyacını çok daha ekonomik bir şekilde çözüyoruz. Ayda 2.999 TL’ye günde 1 saat kullanım hakkı veriyoruz. Yani TikTak Neo aboneliği olanlar, 30 gün boyunca günde 100 TL’ye 1 saat süreyle TikTak kullanabiliyor. TikTak Neo’yu; eşler birbirlerine, aileler çocuklarına hediye ederek, araba sorununa akılcı bir şekilde çözüm de sağlayabilecekler. TikTak Neo gibi yenilikçi hizmetlerimizle sektörümüze ve genç girişimcilere örnek olmanın mutluluğunu taşıyoruz” dedi.

 


TikTak Hakkında: TikTak, bireylerin ve kurumların dakikalık araç kiralama ihtiyaçlarını karşılayan ve kullandığın kadar ödemeye olanak sağlayan araç paylaşım markasıdır. Bireyleri ve kurumları şehirde 7/24 mobil olma imkanı ile buluşturuyor, binlerce arabamızla dakikalık araç kiralama hizmeti sunuyoruz. Ekonomik bir şekilde arabaya kolayca ulaşım olanağı sağlayan sürdürülebilir mobilite hizmetimizle müşterilerimiz şehrin her noktasına özgürce ulaşabiliyor.

Daha fazla bilgi için; https://www.tiktakkirala.com adresini ziyaret edebilir ve TikTak sosyal medya hesaplarını takip edebilirsiniz.