Sosyal Medya

Donanım

Yeni Canon ImageFORMULA DR-S150 ile zamandan tasarruf

Yeni Canon ImageFORMULA DR-S150 ile zamandan tasarruf. Dakikada 30 sayfa/60 görüntü sunan yüksek hızlı renkli tarama ve diğer özellikleri?

Canon Yeni ImageFORMULA DR-S150 ile Zamandan Tasarruf ve Sınırsız Konfor

Görüntüleme teknolojileri konusunda uzmanlaşmış Canon, yeni masaüstü tarayıcısı imageFORMULA DR-S130 ile küçük işletmelerin ve evden çalışan kişilerin dayanıklı ve yüksek performanslı tarayıcı ihtiyacına çözüm sunuyor. imageFORMULA DR-S150 modelinin başarılı formatı esas alınarak geliştirilen yeni imageFORMULA DR-S130, esnek USB ve WiFi bağlantısı sayesinde kullanıcılara ihtiyaç duydukları esnekliği sağlıyor.

Canon’un yeni kompakt yapılı imageFORMULA DR-S130 masaüstü tarayıcısı, kullanıcıların yeni çalışma ortamlarına uyum sağlamayı sürdürürken, küçük işletmeleri ve evden çalışan ekipleri desteklemek adına ek fırsatlardan yararlanmasına olanak sağlıyor. imageFORMULA DR-S130, hem WiFi hem de USB bağlantısının yanı sıra basit bir simge tabanlı işlemle çalışan ve kullanıcı dostu bir arayüze sahip olan CaptureOnTouch Pro yazılımıyla kullanıcıların ihtiyaç duyduğu esnekliği ulaşmalarını sağlıyor. image FORMULA DR-S130 ile OneDrive ve Dropbox gibi bulut hizmetleri üzerinden belgeler farklı hedeflere gönderilebiliyor ve kaydedilebiliyor. Ayrıca bu gibi sık gerçekleştirilen işlemler için etkili kısayollar oluşturulabiliyor.

Evde, ofiste veya hareket halindeyken kullanım için ideal olarak tasarlanan imageFORMULA DR-S130, akıllı telefondan bir PC’den veya MacBook’tan etkinleştirilebiliyor. Bağlantının sağlanmasıyla dosyalar, bölgesel OCR (Optik Karakter Tanıma), barkod ve 2D kod tanıma kullanılarak otomatik olarak taranıp sıralanarak bilgilerin işlenmesine, bilgilerin mevcut iş akışlarına ve belge yönetim sistemlerine göre düzenlemesine yardımcı oluyor. Bu esneklik, ekipler arasındaki iş birliğini kolaylaştırıyor. Ayrıca çalışanlar üzerindeki idari yükü hafifleterek değerli iş zamanı ve kaynaklarından tasarruf sağlıyor. Masaüstünde az yer kaplayan kompakt yapısı, ofis ortamları için alandan veya üretkenlikten ödün vermeden esneklik sunuyor.

Hız, güvenilirlik ve kolay erişim özellikleri ile performansınızı arttırın

Canon imageFORMULA DR-S130 herhangi bir ek kaynak veya BT ekibine ihtiyaç duyulmadan kutudan çıkartıldığı gibi kullanılabiliyor. Sağlam tasarımı sayesinde günde 3.500’e kadar tarama ve dakikada 60 görüntü tarama gibi yoğun iş yükleri dahi yüksek performans sağlıyor. Tarama ve gönderme işlevi sayesinde kullanıcı taranan dosyaları, doğrudan cihazdan bir çıktı hedefine gönderebiliyor. Bu işlem sırasında herhangi bir yeniden yönlendirme gerekmemesi sayesinde kaynak ve zamandan daha fazla tasarruf sağlanıyor.

Çok yönlü belge işleme özelliği ile her türlü belgeyi tarayın

imageFORMULA DR-S130, çok yönlü besleme özelliği sayesinde kullanıcıların plastik kimlik kartlarından kabartmalı kartlara ve pasaportlara kadar ince veya kalın farklı belge türlerini tarayabilmelerini sağlıyor. Ağır hizmet tipi besleme ve ayırma silindirleri, karışık belgelerin toplu olarak taranmasını basit ve sezgisel hale getiriyor. Ultrasonik çift besleme algılama özelliği sayesinde işletmeler, tüm belgelerin tarandığından ve hiçbir bilginin eksik kalmadığından emin olabiliyor. Aktif eşikleme modu, otomatik renk algılama, metin yönü tanıma, otomatik kağıt boyutu algılama ve eğrilik düzeltme gibi özellikler sunuyor. Bu özellikler sayesinde kullanıcılar, tutarlı bir şekilde yüksek kaliteli sonuçlar elde ederken ayarları değiştirmekle uğraşmak zorunda kalmıyorlar.

Canon Yeni ImageFORMULA DR-S150 Temel Özellikleri

  • Dakikada 30 sayfa/60 görüntü sunan yüksek hızlı renkli tarama
  • 60 yapraklık ADF
  • WiFi ve USB bağlantısı
  • Geniş 4,3 inç renkli dokunmatik ekran ve doğrudan Ağ üzerinden tarama GÖNDERME işlevi
  • Günde 3500’e kadar tarama
  • OCR ile gelişmiş akıllı işleme ve Barkod/2D Kod tanıma
  • Pasaportlar ve kimlik kartları da dahil olmak üzere çok çeşitli belgelerin güvenilir beslemesi için yoğun kullanıma uygun silindirler
  • CaptureOnTouch Pro, kullanımı kolay yakalama ve iş akışı işleme araçları